Om oss

Geilo Takst AS
NTF Takstmann    NITO takst         Norsk Takst

Kontakt: tlf. 97 18 20 20 eller 90 20 69 13.    email: post@geilotakst.no

Vi er lokalkjente takstmenn i vårt nærområde som er Geilo, Hol, Ål, Gol, Nesbyen og Flå i Hallingdal samt Tunhovd, Rødberg og Nore og Uvdal  i Numedal.  Vi utfører alle typer eiendomstakster:

Referanser

Magne Sæther: Bygningsingeniør/Sertifisert takstmann MNTF:

Mange års erfaring som leder i bygg- og anleggsbransjen.  Flere år som ingeniør på teknisk etat i flere kommuner, bl.a. tekn. etat i Hol.

15 års erfaring i taksering av hytter, boliger, landbruk for advokater, meglere, banker, forsikringsselskap, forvaltere og offentlige etater, hus- og hytteeiere samt eiendomsselskaper.

Utdannet og godkjent takstmann i skadetakst, verdi- og lånetakst, boligsalgsrapport, tilstandsrapport, reklamasjon, salgstakst, arvetakst, takst ved skilsmisseoppgjør, landbrukstakst, kurs i energimerking, reklamasjon, den nye plan- og bygningsloven, tek 17, sak 17 m.m

Kari Sæther: Sertifisert takstmann MNTF:

Mange år i bygg- og anleggsbransjen.  Flere år i offentlige etater.

Utdannelse og erfaring i økonomi, videreutdanning/kurs i bygningsteknikk,  15 års erfaring i taksering av hytter, boliger, landbruk for advokater, meglere, banker, forsikringsselskap, forvaltere og offentlige etater, hus- og hytteeiere samt eiendomsselskaper.

Utdannet og godkjent takstmann i verdi- og lånetakst, boligsalgsrapport, tilstandsrapport, reklamasjon, salgstakst, arvetakst,  reklamasjon, den nye plan- og bygningsloven, TEK 17, SAK 17. m.m